Tel: +31 0513 684540

Warehousing

In Heerenveen beschikt Bosma over een modern magazijn opgedeeld in verschillende compartimenten. Een groot deel van magazijn is voorzien van palletstellingen, daarnaast vindt in een deel van het magazijn opslag plaats in de vorm van vrije blokstapeling. Op deze wijze is Bosma in staat een veelvoud aan verschillende soorten producten en afmetingen op te slaan, de totale capaciteit bedraagt ruim 10.000 palletplaatsen.

Een aanzienlijk deel van het magazijn is speciaal ingericht voor de opslag van ADR-producten (gevaarlijke stoffen). Producten van de ADR-klasses 3, 4.1, 6.1, 8 en 9 kunnen bij Bosma veilig worden opgeslagen. Daarvan afgescheiden compartimenten bieden plaats aan GMP+-producten of andere niet gevaarlijke stoffen.

De opslaghallen voor gevaarlijke stoffen voldoen aan de PGS-15-norm en zijn onder meer voorzien van een brandmeldinstallatie i.c.m. een volautomatische schuimblusinstallatie, brandwerende scheidingen, geforceerde ventilatie en vloeistofopvang.

Een modern softwareapplicatie voor magazijnbeheer (ons WMS) garandeert een vlotte afhandeling van orders, betrouwbare en up-to-date voorraadinformatie en volledige tracebility. Automatische berichten (bijvoorbeeld ontvangstmeldingen, voorraadstanden) of een directe EDI-verbinding tussen ons WMS en de softwareapplicatie van de opdrachtgever behoren ook tot de mogelijkheden.

De variatie aan logistieke stromen is zeer groot: lossen en laden van zeecontainers, in- en uitslag van volle pallets, orderpicking en samenstellen van order op colli-nivo, etc. Eventuele VAL-activiteiten maken de logistieke mogelijkheden compleet.